steun onze

MISSIe

Ons werk kunnen we niet uitvoeren zonder de steun van onze vrijwilligers! We hebben al meer dan

7000

kinderen uit 70 landen gered. Je kan ons op verschillende manieren ondersteunen.

Kom in

Actie

DONEER

Het redden van één kinderleven kost  $15.000. Dit dekt alle medische en verblijfskosten voor het kind en de ouder of verzorger bij Save a Child's Heart in het Wolfson Medical Center en het Children's Home. Het behandelen van een kritieke hartaandoening geeft een kind een tweede kans op een gezond leven. Hierna kan het kind zich gewoon ontwikkelen zoals leeftijdsgenootjes. Doneren kan eenmalig, maar ook voor een langere periode.

DONATIE CERTIFICAAT
Maak een betekenisvolle donatie namens iemand anders en vraag een mooi donatie certificaat aan als cadeau.

DONEER NU

Word vrijwilliger

Meld je aan als vrijwilliger en help mee met het organiseren van evenementen om het werk van Save a Child's Heart in Nederland onder de aandacht te brengen. Of word vrijwilliger in het Children's Home en help mee met de de dagelijkse routine van de kinderen. Elke vrijwilliger levert een geweldige bijdrage aan onze missie!

MELD JE AAN

START EEN ACTIE

Je krijgt van ons je persoonlijke actiepagina om donaties op te halen bij vrienden, familie en collega's met jouw unieke actie. Hiermee help jij mee kinderen levensreddende zorg te bieden en geef je ze een kans op een gezond leven.

MELD JE AAN

MEdical internship

Een geweldige ervaring in het buitenland opdoen kan tijdens een Save a Child's Heart Internship. Werk samen met internationale medische studenten, professionals en de artsen van
Save a Child's Heart. Klinkt dit als iets voor jou? 

MELD JE AAN

Onze

Fundraisers

alle fundraisers

Sinds 1995 hebben honderden vrijwilligers ons ondersteund.

For those who are searching, join us and let us make the network to help children around the world with heart disease. The task is big enough! There is work for everybody. There are no dollars and cents in it, but it is worth a fortune.

– DR. Ami Cohen

DE ERVARINGEN

HARTVERWARMENDE SAMENWERKING

KOM IN ACTIE