steun onze

MISSIe

Ons werk kunnen we niet uitvoeren zonder de steun van onze vrijwilligers! We hebben al meer dan

6500

kinderen uit 68 landen gered. Je kan ons op verschillende manieren ondersteunen.

Kom in

Actie

DONEER

Het redden van één kinderleven kost  $15.000. Dit dekt alle medische en verblijfskosten voor het kind en de ouder of verzorger bij Save a Child's Heart in het Wolfson Medical Center en het Children's Home. Het behandelen van een kritieke hartaandoening geeft een kind een tweede kans op een gezond leven. Hierna kan het kind zich gewoon ontwikkelen zoals leeftijdsgenootjes. Doneren kan eenmalig, maar ook voor een langere periode.

DONATIE CERTIFICAAT
Maak een betekenisvolle donatie namens iemand anders en vraag een mooi donatie certificaat aan als cadeau.

DONEER NU

Word vrijwilliger

Meld je aan als vrijwilliger in Nederland of in Israël, want zonder die steun kunnen wij onze missie niet uitvoeren. Help mee in Nederland met het organiseren van evenementen om het werk van Save a Child's Heart onder de aandacht te brengen. Of word vrijwilliger in het Children's Home in Israël en help mee met de de dagelijkse routine van de kinderen. Maar er zijn nog vele andere onderdelen waar wij hulp kunnen gebruiken!

MELD JE AAN

START EEN ACTIE

Gebruik ons online platform om geld op te halen bij vrienden, familie en collega's. Je krijgt van ons je eigen pagina om dat mogelijk te maken. Hiermee help jij mee kinderen levensreddende zorg te bieden en geef je ze een kans op een gezond leven. 

MELD JE AAN

MEdical internship

Een geweldige buitenlandse ervaring opdoen kan tijdens een Save a Child's Heart Internship. Werk samen met internationale medische studenten, professionals en de artsen van Save Child's Heart. Klinkt dit als iets voor jou? 

MELD JE AAN

Onze

Fundraisers

alle fundraisers

Sinds 1995 hebben honderden vrijwilligers ons ondersteund.

For those who are searching, join us and let us make the network to help children around the world with heart disease. The task is big enough! There is work for everybody. There are no dollars and cents in it, but it is worth a fortune.

– DR. Ami Cohen

DE ERVARINGEN

HARTVERWARMENDE SAMENWERKING

KOM IN ACTIE