Doneer aan Save a Child's Heart voor

DOnate to Save a Child's Heart For

Lizy

Lizy

neemt deel aan het Young Medical Leaders Programme en zet zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

nemen deel aan het Young Medical Leaders Programme en zetten zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

Doneer nu DoNate Now

Mijn campagne video

Lizy

's Missie

Mijn naam is Lizy van Eijk. Momenteel studeer ik Geneeskunde aan de universiteit van Maastricht, wat ik van kinds af aan al wilde. Zelf ben ik, 22 jaar geleden, negen weken te vroeg geboren en het is dan ook mijn droom om zelf ooit Kinderarts te worden. Een jaar geleden kreeg ik voor mijn bestuursjaar bij de MUSTANGH Foundation de mogelijkheid om 10 dagen naar een ziekenhuis in Ghana te gaan. Daar zag ik met eigen ogen dat goede zorg echt niet voor iedereen vanzelfsprekend is.

Steun de campagne van

Lizy

Daarom vind ik het fantastisch dat wij ons als studenten kunnen inzetten om Save a Child’s Heart te steunen en de zorg voor kinderen met een hartaandoening over het hele wereld te verbeteren én ook nog eens de kans krijgen om te leren van internationale hartchirurgen over de zorg van kinderen met een hartaandoening.

Doneer nu

Onze missie

Sinds 1995 heeft Save a Child's Heart al meer dan 5.700 kinderen gered met een aangeboren hartafwijking. In de afgelopen 25 jaar is de capaciteit flink toegenomen. Van 48 kinderen per jaar in 1996 naar dit jaar al 282 kinderen. Ongeveer 50% van de kinderen komt uit Palestijnse gebieden, Jordanië, Irak en Marokko, meer dan 40% uit Afrika en de rest uit Azië, Oost-Europa en Amerika.

Je donatie

Het redden van één kinderleven kost  $15.000. Dit dekt alle medische en verblijfskosten voor het kind en de ouder of verzorger bij Save a Child's Heart in het Wolfson Medical Center en het Children's Home. Het behandelen van een kritieke hartaandoening geeft een kind een tweede kans op een gezond leven. Hierna kan het kind zich gewoon ontwikkelen zoals leeftijdsgenootjes.

Doneer nu