Een thuis voor onze

kInDeREN

De kinderen verblijven samen met hun ouders en/of verzorgers vóór, tijdens en ná hun operatie in het Legacy Heritage Children's Home. Een warme, sfeervolle plek waar de bewoners communiceren met een lach.

The Children’s Home opende de deuren in oktober 2011. Het lichte gebouw staat op de Haviva Reik Street, een rustige straat in Holon, ongeveer op een kwartier afstand van het ziekenhuis (WMC). Hier bevindt zich het kantoor van Save a Child's Heart. Maar belangrijker, hier is plaats voor 60 kinderen, moeders, zusters en medische staf uit ons trainingsporgrama. Het is een plek waar de bewoners samen eten en spelen, waar de ouders samen koken en waar vrijwilligers en medische stagiaires logeren. Het is een echt thuis  voor kinderen die hun levensreddende operaties moeten ondergaan.

Bezoekers van het huis vragen vaak of ze iets mee kunnen brengen voor de kinderen. Het antwoord is JA! Breng graag voldoende mee voor ALLE kinderen om teleurstelling te voorkomen. Onze staf helpt hier heel graag bij. Favoriete items zijn: lolly's, bamba (Israelische snack,) chocolade, bellenblaas en knutselspullen.

VisIt the Children's hOme

We host group visits, family visits, bar and bat mitzvahs and more.

If you are interested in visiting the children's home you can contact us at leadership@saveachildsheart.com

CONTACT US

meer informatie om
betrokken te raken !

LEARN MORE

If the world was more like the SACH House, the world would be a better place.

– Kim edwards, former volunteer

VOLUNTEER STORIES