medische zorg voor

ieder kind

Save a Child's Heart redt elk kinderhart ongeacht achtergrond, religie, nationaliteit of financiële status.

Save a Child's Heart redt het leven van ernstig zieke kinderen met een hartaandoening zonder toegang tot de juiste zorg. Deze kinderen en hun families krijgen zo een tweede kans op een gezond leven. Wij organiseren wereldwijde medische missies en bieden gratis behandelingen in het Wolfson Medical Center. Ook leiden wij nieuwe artsen in ons programma op. Zo hopen wij de zorg voor kinderen met een hartaandoening overal ter wereld te verbeteren.

ONS TEAM

HET WOLFSON MEDICAL CENTER

In israël

EEN Wekelijkse
poliKLINIEK

Elke dinsdag opent Save a Child’s Heart gratis de deuren voor elk Palestijns kind uit  Gaza of de West Bank voor screening of behandeling. Iedere week maken ongeveer 25 kinderen gebruik van deze faciliteit. In 2019 hebben we 576 kinderen op deze manier ontvangen.

LEes meer

INTERNATIONAL
Pediatric Cardiac Center

In 2017 is Save a Child's Heart gestart met de bouw van een kinderziekenhuis en cardiologisch centrum. Hier kunnen alle kinderen, niet alleen uit de omgeving, maar wereldwijd, worden behandeld. Het International Pediatric Cardiac Center wordt het grootste kindercardiologisch centrum van het Midden-Oosten.

LEes meer

CHILDREN'S HOME

De kinderen die opgenomen zijn bij Save a Child's Heart en een levensreddende behandeling moeten ondergaan, worden samen met hun ouders of verzorgers opgevangen in het Children's Home. Een plek om je veilig te voelen in een spannende tijd ver van huis. Er zijn vele vrijwilligers en verpleegkundigen aanwezig om er een warme en gezellige plek van te maken, waar constant gelachen wordt en plek is voor vrolijkheid.

LEes meer

draag bij als vrijwilliger

Vrijwilligers in het Save a Child's Heart Children's Home helpen bij de dagelijkse routine van de kinderen en hun ouders of verzorgers. Ze organiseren gezellige activiteiten voor overdag en zijn natuurlijk ook een grote emotionele steun voor iedereen voor en na de levensreddende operatie.

LEES MEER

Voor slechts $15.000 USD redden we al een kinderhart

dit omvat alle kosten voor de medische zorg, verblijf en internationaal vervoer voor hun behandeling bij Save a Child's Heart.

ONZE MISSIE

Onze

geschiedenis

Dr. AMI COHEN

"Join us and together let us make the network to help children with heart disease globally big enough to be equal to the task. There is work for everybody. There are no dollars and cents in it, but it is worth a fortune."

– DR. AMI COHEN,
stichter van SAVE A CHILD'S HEART

LEES MEER

HET LOGO

"Ik had een droom, met veel kleuren rondom mijn bed, waar een grote hand doorheen kwam. Het nam me mee naar een land ver van huis. Daar gaven ze mij een heel nieuw hart en toen kon ik weer rennen en dansen." 

– Katya, Moldova,
een van de eerste kinderen die behandeld is door Save a Child's Heart

LEes meer

Gemiddeld redt Save a Child's Heart Elke 24 uur een kinderleven.

START A FUNDRAISEONZE MISSIE

UNITED NATIONS

POPULATION Award

ONZE

Partners

Onze ambassadrice

Lavinia Meijer