medische zorg voor

ieder kind

Save a Child's Heart redt elk kinderhart ongeacht achtergrond, religie, nationaliteit of financiële status.

Save a Child's Heart redt het leven van ernstig zieke kinderen met een hartaandoening zonder toegang tot de juiste zorg. Deze kinderen en hun families krijgen zo een tweede kans op een gezond leven. Wij sporen deze kinderen op tijdens wereldwijde medische missies en behandelen hen kosteloos. Ook leiden wij artsen uit het buitenland op, zodat zij daarna lokaal de benodigde zorg kunnen leveren. Zo verbeteren wij wereldwijd de zorg voor kinderen met een hartaandoening.

ONS TEAM

hier Maakt save a Child's Heart

het verschil

EEN Wekelijkse
poliKLINIEK

Elke dinsdag opent Save a Child’s Heart in Tel Aviv de deuren voor Palestijnse kinderen uit Gaza of de West Bank voor screening of behandeling. Iedere week maken ongeveer 25 kinderen gebruik van deze faciliteit.

LEes meer

INTERNATIONAL
Pediatric Cardiac Center

Hier kunnen alle kinderen, niet alleen uit de omgeving, maar wereldwijd, worden behandeld. Het International Pediatric Cardiac Center is het grootste kindercardiologische centrum van het Midden-Oosten.

LEes meer

CHILDREN'S HOME

De kinderen die opgenomen zijn bij Save a Child's Heart en een ingrijpende behandeling moeten ondergaan, vangen we samen met hun ouders of verzorgers op in het Children's Home. Een woonhuis in een rustige wijk om je veilig te voelen in een spannende tijd ver van huis. Vele vrijwilligers en verpleegkundigen zijn aanwezig om er een warme en gezellige plek van te maken, waar ook veel gelachen wordt en ruimte is voor vrolijkheid.

LEes meer

vrijwilligers

Vrijwilligers in het Save a Child's Heart Children's Home helpen bij de dagelijkse routine van de kinderen en hun ouders of verzorgers. Ze organiseren gezellige activiteiten overdag en zijn natuurlijk ook een grote emotionele steun voor iedereen voor en na de operatie.

LEES MEER

het stimuleren van de VN ontwikkelingsdoelen

het uitbreiden van de toegang tot medische zorg voor kinderen met een hartaandoening zal helpen bij het opbouwen van een betere toekomst voor hen, hun families en hun gemeenschappen

ONZE MISSIE

Onze

geschiedenis

Dr. AMI COHEN

"Join us and together let us make the network to help children with heart disease globally big enough to be equal to the task. There is work for everybody. There are no dollars and cents in it, but it is worth a fortune."

– DR. AMI COHEN,
stichter van SAVE A CHILD'S HEART

LEES MEER

HET LOGO

"Ik had een droom, met veel kleuren rondom mijn bed, waar een grote hand doorheen kwam. Het nam me mee naar een land ver van huis. Daar gaven ze mij een heel nieuw hart en toen kon ik weer rennen en dansen." 

– Katya, Moldova,
een van de eerste kinderen die behandeld is door Save a Child's Heart

LEes meer

Gemiddeld redt Save a Child's Heart Elke 24 uur een kinderleven.

START A FUNDRAISEONZE MISSIE

UNITED NATIONS

POPULATION Award

ONZE

Partners

Onze ambassadrice

Lavinia Meijer