word ook een

vrijwilliger

Met het hart op de juiste plaats

Als vrijwilliger bij Save a Child's Heart krijg je de kans om in Nederland en internationaal achter de schermen te kijken bij een non-profit organisatie.

Ben je geïnteresseerd om een internationale
non-profit organisatie
te ondersteunen en zo meer te weten te komen over het werk van Save a Child's Heart, dan zijn er verschillende mogelijkheden om je in te zetten als vrijwilliger.

Doe professionele ervaring op door het team in Nederland te ondersteunen of meld je aan als vrijwilliger bij het team in Israël.

Jongeren van nu zijn de hoop van de toekomst. Save a Child’s Heart streeft niet alleen naar het wereldwijd redden van kinderlevens, maar daarnaast ook naar het verrijken van het leven van jongeren door hen onderdeel te maken van iets heel speciaals. Het Save a Child’s Heart Young Leadership Programma is in 2006 gelanceerd om studenten en young professionals vanuit de hele wereld kennis te laten maken het werk van Save a Child's Heart.

YOUNG LEADERSHIP

Het Young Leadership Programma is een wereldwijd netwerk van studenten en young professionals die Save a Child’s Heart vertegenwoordigen op universiteiten, hogescholen en binnen hun eigen gemeenschappen. Zo helpen zij mee om de naamsbekendheid te vergroten en de boodschap te verspreiden.

Zet je ervaring in om evenementen te organiseren en vergroot je netwerk in binnen- en buitenland.

MELD JE AAN

Vrijwilliger in ISRAël

Ben jij iemand met het hart op de juiste plek en wil je ons ondersteunen, dan zijn er vele mogelijkheden binnen onze internationale non-profit organisatie. Doe je graag ervaring op in het buitenland, dan is het een unieke kans om je als vrijwilliger aan te melden bij het team in Israël. Ondersteun Save a Child's Heart door je kennis in te zetten en draag op jouw manier bij aan betere zorg voor kinderen wereldwijd. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.

Meld je aan als vrijwilliger in Israël.

Ga op een
INTERNATIONALE STAGE 
bij Save a child's Heart

GA OP STAGE

"Ik heb meer geleerd over mezelf en de wereld waarin ik leef dan ik ooit had gedacht in de tijd dat ik als vrijwilliger bij Save a Child's Heart ben geweest.

– Leia Serlin 

MEET OUR DOCTORSMEER VERHALEN