GA OP

stagE

Een betekenisvolle uitdaging voor jezelf.
Draag bij aan de zorg in het Children's Home.
Ontmoet een hart, verander een leven.

Ben je geïnteresseerd in een medische stage?

MEDISCHE STAGE

Ben je op zoek naar een stage waar jij je volledig in kan zetten voor een ander? Een uitdaging voor jezelf, met een bijzondere betekenis? Dan ben je meer dan welkom als stagiair bij Save a Child's Heart.

Doe professionele ervaring op en ondersteun het team in het Children's Home of meld je aan voor een medisch stageprogramma met de artsen in het Wolfson Medical Center waar de kinderen de levensreddende procedures ondergaan.

Aanmeldingen worden het hele jaar door behandeld.

STAGE IN HET CHILDREN'S HOME

De kinderen komen onder begeleiding van ouders of verpleging naar Israël en verblijven in het Save a Child's Heart Children's Home. Daar bereiden zij zich voor op de levensreddende procedure en herstellen hier na het verblijf in het ziekenhuis. De kinderen hebben een eigen kamer om te slapen en overdag spelen zij in de grote woonkamer of in de tuin. Samen met de vrijwilligers maken zij er een fijn thuis van in deze hele spannende periode.

Als stagiair is het mogelijk om hier ook te slapen, afhankelijk van het aantal kinderen dat in het huis aanwezig zijn. Op die manier ben je de hele dag onderdeel van de grote familie die daar ontstaat en kan jij je rol als ondersteuner van de dagelijkse activiteiten van de kinderen en ouders goed uitvoeren.

Medische stage in het Wolfson medical center

Medische studenten kunnen meelopen met de artsen van Save a Child's Heart in het Wolfson Medical Center. Tijdens deze stage krijgen studenten de mogelijkheid om de artsen op de voet te volgen en voor een periode onderdeel te zijn van het team.

Vanwege de COVID-19 pandemie kunnen medische studenten momenteel niet live  ontvangen worden. Meld je daarom aan voor het online Young Leaders Medical Programme!

MEld je aan en sta in HET
HART VAN DE TOEKOMST!

KOM IN CONTACT

"In this small global village that we all share, we must care for our own children as well as our own neighbor's, no matter how near or far, for we are all one people and neither geography nor prejudice should impede us"

– Dr. Lior Sasson,
Director of Pediatric Cardiac Surgery WMC

DE ERVARINGEN