meld je aan als

MEDIsch stagair

Als medisch student een stage lopen bij
Save a Child’s Heart is een geweldige kans om direct van de experts te leren hoe je een verschil in de wereld kan maken.

Op zoek naar een niet-medische stage?

LEES MEER

Geneeskunde studenten lopen met de artsen van Save a Child's Heart mee in het Wolfson Medical Center en wonen procedures bij. Daarnaast krijg je inzicht in een ziekenhuissysteem in het buitenland.

De stage omvat het bijwonen van onder andere de wekelijkse kliniek voor kinderen uit Palestijnse gebieden waar zij worden gescreend en nazorg krijgen, een hartcatheterisatie, een hartoperatie, bijeenkomsten en onderwijsmomenten van Save a Child's Heart-artsen. Verder loop je mee op de verschillende afdelingen, zoals de IC Kinderen waar Save a Child's Heart-patiënten herstellen na een operatie.

Door de COVID-19 pandemie is een stage in het Wolfson Medical Center niet mogelijk. Daarom is er nu een exclusief YOUNG MEDICAL LEADERS PROGRAM. Een unieke ervaring voor medisch studenten over de hele wereld.

Young MEdical LEaders Programme

Een unieke ervaring tijdens een online stage ervaring bestaande uit zes masterclasses, samen met medische studenten over de hele wereld.

Elke student wordt gevraagd om €150 in te zamelen via peer-to-peer fondswerving namens Save a Child's Heart.

Aanschouw levensreddende hartprocedures, leer van internationale sprekers en ervaar de magie van Save a Child's Heart.

MELD JE AAN

Proces van aanmelding

Stap 1: Vul het aanmeldingsformulier in online.
Stap 2: Email je CV en aanbevelingsbrief naar info@saveachildsheart.nl
Stap 3: Als alle documenten zijn ontvangen wordt dit gelezen door de artsen en krijg je een ontvangstbevestiging.
Step 4: Een interview met de Young Leadership Director.

Wolfson MEdical Center

Het ziekenhuis is een Hebreeuws sprekende omgeving, maar alle artsen van Save a Child's Heart spreken Engels (dit zal niet vanzelfsprekend zijn bij het andere medische personeel). Stagiaires worden op hun eerste dag opgewacht door een medewerker of vrijwilliger van Save a Child's Heart en krijgen een rondleiding door het Wolfson Medical Center waar zij worden voorgesteld aan enkele artsen. De stage biedt je een uitstekende leermogelijkheid bij artsen, die meer dan bereid zijn hun kennis te delen. We raden stagiaires ook ten zeerste aan de tijd te nemen om het Children's Home te bezoeken, waar onze patiënten voor en na hun operatie verblijven.

LEARN MORE ABOUT OTHER WAYS TO GET INVOLVED!

LEARN MORE

In this small global village that we all share, we must care for our own children as well as our own neighbor's, no matter how near or far, for we are all one people and neither geography nor prejudice should impede us

– Dr. Lior Sasson,
Director of Pediatric Cardiac Surgery WMC

VOLUNTEER STORIES