Doneer aan Save a Child's Heart voor

DOnate to Save a Child's Heart For

Saniyé

Saniyé

neemt deel aan het Young Medical Leaders Programme en zet zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

nemen deel aan het Young Medical Leaders Programme en zetten zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

Doneer nu DoNate Now

Mijn campagne video

Saniyé

's Missie

Ik ben Saniyé Duchateau, studeer sinds 5 jaar Geneeskunde in Utrecht en voor mij is Geneeskunde het allermooiste vak dat er is! Ik ben vooral erg enthousiast over het hart. Als je het mij vraagt, het mooiste orgaan dat we hebben. Het klopt namelijk altijd! En al tijdens mijn opleiding wil ik mij inzetten voor de allerkleinsten, omdat ik mij er steeds meer bewust van geworden ben hoe ontzettend bijzonder het is dat wij in Nederland toegang hebben tot goede, specialistische zorg.

Steun de campagne van

Saniyé

Dit is helaas niet overal het geval. Om die reden wil ik mij inzetten voor het goede doel, als onderdeel van het Young Medical Leaders Programme van Save a Child’s Heart. Ik zou jou graag willen enthousiasmeren om samen met mij Save a Child’s Heart te steunen en zo een steentje bij te dragen aan dit goede doel. Met jouw bijdrage kunnen de kinderen die nu geen toegang hebben tot specialistische zorg, toch geholpen worden!

Doneer nu

Onze missie

Sinds 1995 heeft Save a Child's Heart al meer dan 5.700 kinderen gered met een aangeboren hartafwijking. In de afgelopen 25 jaar is de capaciteit flink toegenomen. Van 48 kinderen per jaar in 1996 naar dit jaar al 282 kinderen. Ongeveer 50% van de kinderen komt uit Palestijnse gebieden, Jordanië, Irak en Marokko, meer dan 40% uit Afrika en de rest uit Azië, Oost-Europa en Amerika.

Je donatie

Het redden van één kinderleven kost  $15.000. Dit dekt alle medische en verblijfskosten voor het kind en de ouder of verzorger bij Save a Child's Heart in het Wolfson Medical Center en het Children's Home. Het behandelen van een kritieke hartaandoening geeft een kind een tweede kans op een gezond leven. Hierna kan het kind zich gewoon ontwikkelen zoals leeftijdsgenootjes.

Doneer nu