Doneer aan Save a Child's Heart voor

Joanne

Joanne

neemt deel aan het Young Medical Leaders Programme en zet zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

nemen deel aan het Young Medical Leaders Programme en zetten zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

Doneer nu

Mijn campagne video

Joanne

's Missie

Wist jij dat 1 op de 100 kinderen wereldwijd wordt geboren met een aangeboren hartafwijking? Niet overal ter wereld kunnen deze kinderen geopereerd worden wanneer dat nodig is, door een gebrek aan geld en expertise. Save a Child's Heart helpt kinderen uit deze landen door ze naar het Wolfson Medical Center in Israël te brengen en door locale artsen op te leiden.

Steun de campagne van

Joanne

Dit kost natuurlijk veel geld en hiervoor zijn donaties hard nodig! Onder alle donaties (boven de vijf euro) zal een canvas tas met een handgeschilderd design worden verloot! De winnaar mag in overleg met de schilder zelf kiezen wat dit design zal worden. Deze winactie loopt tot 1 juni 2021.

Doneer nu

Onze missie

Sinds 1995 heeft Save a Child's Heart al meer dan 5.700 kinderen gered met een aangeboren hartafwijking. In de afgelopen 25 jaar is de capaciteit flink toegenomen. Van 48 kinderen per jaar in 1996 naar dit jaar al 282 kinderen. Ongeveer 50% van de kinderen komt uit Palestijnse gebieden, Jordanië, Irak en Marokko, meer dan 40% uit Afrika en de rest uit Azië, Oost-Europa en Amerika.

Je donatie

Het redden van één kinderleven kost  $15.000. Dit dekt alle medische en verblijfskosten voor het kind en de ouder of verzorger bij Save a Child's Heart in het Wolfson Medical Center en het Children's Home. Het behandelen van een kritieke hartaandoening geeft een kind een tweede kans op een gezond leven. Hierna kan het kind zich gewoon ontwikkelen zoals leeftijdsgenootjes.

Doneer nu