Doneer aan Save a Child's Heart voor

DOnate to Save a Child's Heart For

Yenthe

Yenthe

neemt deel aan het Young Medical Leaders Programme en zet zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

nemen deel aan het Young Medical Leaders Programme en zetten zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

Doneer nu DoNate Now

Mijn campagne video

Yenthe

's Missie

Ik ben Yenthe de Louwere, ik ben 19 jaar en zit in mijn eerste jaar Geneeskunde. Ik doe mee aan het Young Medical Leaders Programma van Save a Child’s Heart, een organisatie die zich inzet om kinderen met een hartafwijkingen te behandelen, in landen waar ze hiervoor niet de kennis en middelen hebben. Door geld in te zamelen en artsen wereldwijd op te leiden, maken zij het mogelijk om in hun centrum in Israël levensreddende operaties uit te voeren.

Steun de campagne van

Yenthe

Door mijn deelname aan dit programma leren ze mij over hartafwijkingen bij kinderen en hoe ze die behandelen, waardoor ik hopelijk ook een belangrijke rol kan gaan spelen binnen de organisatie. Om hier alvast mee te beginnen, wil ik graag minstens €150 ophalen voor de organisatie, zodat dit samen met het opgehaalde geld van mijn mededeelnemers genoeg is voor de behandeling van een kind. Alle hulp is welkom, alvast ontzettend bedankt!

Doneer nu

Onze missie

Sinds 1995 heeft Save a Child's Heart al meer dan 5.700 kinderen gered met een aangeboren hartafwijking. In de afgelopen 25 jaar is de capaciteit flink toegenomen. Van 48 kinderen per jaar in 1996 naar dit jaar al 282 kinderen. Ongeveer 50% van de kinderen komt uit Palestijnse gebieden, Jordanië, Irak en Marokko, meer dan 40% uit Afrika en de rest uit Azië, Oost-Europa en Amerika.

Je donatie

Het redden van één kinderleven kost  $15.000. Dit dekt alle medische en verblijfskosten voor het kind en de ouder of verzorger bij Save a Child's Heart in het Wolfson Medical Center en het Children's Home. Het behandelen van een kritieke hartaandoening geeft een kind een tweede kans op een gezond leven. Hierna kan het kind zich gewoon ontwikkelen zoals leeftijdsgenootjes.

Doneer nu