Doneer aan Save a Child's Heart voor

DOnate to Save a Child's Heart For

Sophie

Sophie

neemt deel aan het Young Medical Leaders Programme en zet zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

nemen deel aan het Young Medical Leaders Programme en zetten zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

Doneer nu DoNate Now

Mijn campagne video

Sophie

's Missie

For such a long time, cardiac surgery was like a mountain that could not be climbed. Now we are scaling that mountain. – Dr. Yayu Mekonnen (Trained by SACH as Ethiopia's first Pediatric Cardiac Surgeon). Behandelingen voor kinderen met een hartafwijking zijn wereldwijd niet gelijk. Dat heb ik geleerd tijdens mijn bestuursjaar bij MUSTANGH Foundation en tijdens dit programma van SACH, als toekomstig arts met interesse in de (kinder)hartchirurgie en belangstelling voor zorg in ontwikkelingslanden.

Steun de campagne van

Sophie

Save a Child's Heart streeft naar wereldwijde beschikbaarheid van passende zorg voor ieder kind met een aangeboren hartafwijking. Daarnaast leiden zij medisch personeel op van over de hele wereld. Dit alles op basis van donaties. Mijn doel is om samen met andere deelnemers de behandeling van een patiënt te vergoeden. Help jij mee?

Doneer nu

Onze missie

Sinds 1995 heeft Save a Child's Heart al meer dan 5.700 kinderen gered met een aangeboren hartafwijking. In de afgelopen 25 jaar is de capaciteit flink toegenomen. Van 48 kinderen per jaar in 1996 naar dit jaar al 282 kinderen. Ongeveer 50% van de kinderen komt uit Palestijnse gebieden, Jordanië, Irak en Marokko, meer dan 40% uit Afrika en de rest uit Azië, Oost-Europa en Amerika.

Je donatie

Het redden van één kinderleven kost  $15.000. Dit dekt alle medische en verblijfskosten voor het kind en de ouder of verzorger bij Save a Child's Heart in het Wolfson Medical Center en het Children's Home. Het behandelen van een kritieke hartaandoening geeft een kind een tweede kans op een gezond leven. Hierna kan het kind zich gewoon ontwikkelen zoals leeftijdsgenootjes.

Doneer nu