Doneer aan Save a Child's Heart voor

DOnate to Save a Child's Heart For

Sarah

Sarah

neemt deel aan het Young Medical Leaders Programme en zet zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

nemen deel aan het Young Medical Leaders Programme en zetten zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

Doneer nu DoNate Now

Mijn campagne video

Sarah

's Missie

Sinds februari doe ik mee aan het Young Medical Leaders Programme van Save a Child’s Heart. Dit is een organisatie die zich inzet om de kindercardiologische zorg over de hele wereld te verbeteren. Dit doen zij door het plannen van missies naar andere landen, het opleiden van medisch studenten en artsen en het uitvoeren van operaties.

Steun de campagne van

Sarah

Samen met tientallen andere internationale studenten doe ik mee aan dit programma en volg ik maandelijkse colleges. Allemaal halen we €150 op, zodat we samen de behandeling van één van deze kindjes kunnen financieren. Zoals jullie misschien wel weten heb ik een groot hart voor de Kindergeneeskunde en vind ik het ontzettend belangrijk dat zorg voor iedereen beschikbaar is, ongeacht waar je bent geboren. Ik hoop dan ook dat jullie je steentje bij zouden willen dragen. Alvast ontzettend bedankt!

Doneer nu

Onze missie

Sinds 1995 heeft Save a Child's Heart al meer dan 5.700 kinderen gered met een aangeboren hartafwijking. In de afgelopen 25 jaar is de capaciteit flink toegenomen. Van 48 kinderen per jaar in 1996 naar dit jaar al 282 kinderen. Ongeveer 50% van de kinderen komt uit Palestijnse gebieden, Jordanië, Irak en Marokko, meer dan 40% uit Afrika en de rest uit Azië, Oost-Europa en Amerika.

Je donatie

Het redden van één kinderleven kost  $15.000. Dit dekt alle medische en verblijfskosten voor het kind en de ouder of verzorger bij Save a Child's Heart in het Wolfson Medical Center en het Children's Home. Het behandelen van een kritieke hartaandoening geeft een kind een tweede kans op een gezond leven. Hierna kan het kind zich gewoon ontwikkelen zoals leeftijdsgenootjes.

Doneer nu