Doneer aan Save a Child's Heart voor

DOnate to Save a Child's Heart For

Mohamed

Mohamed

neemt deel aan het Young Medical Leaders Programme en zet zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

nemen deel aan het Young Medical Leaders Programme en zetten zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

Doneer nu DoNate Now

Mijn campagne video

Mohamed

's Missie

Onlangs ben ik toegelaten voor het Young Medical Leaders Programme van Save a Child’s Heart. De stichting zet zich in voor kinderen wereldwijd die lijden aan een aangeboren hartafwijking. Zij screenen de kinderen tijdens medische missies in ontwikkelingsgebieden en vliegen ze over naar het Wolfson Medical Centre in Tel Aviv voor de behandeling. Daarnaast leiden zij ook nieuwe artsen op. Zo heeft Save a Child's Heart de eerste kinderhartchirurg van Ethiopië opgeleid.

Steun de campagne van

Mohamed

Save a Child's Heart werkt volledig op basis van donaties. Als onderdeel van mijn internship wil ik graag geld inzamelen voor de stichting. Een hartoperatie is namelijk niet goedkoop. Samen met de andere studenten die deelnemen aan dit programma hopen wij zo de behandeling voor een of meerdere kinderen te sponsoren. Doneer jij mee?

Doneer nu

Onze missie

Sinds 1995 heeft Save a Child's Heart al meer dan 5.700 kinderen gered met een aangeboren hartafwijking. In de afgelopen 25 jaar is de capaciteit flink toegenomen. Van 48 kinderen per jaar in 1996 naar dit jaar al 282 kinderen. Ongeveer 50% van de kinderen komt uit Palestijnse gebieden, Jordanië, Irak en Marokko, meer dan 40% uit Afrika en de rest uit Azië, Oost-Europa en Amerika.

Je donatie

Het redden van één kinderleven kost  $15.000. Dit dekt alle medische en verblijfskosten voor het kind en de ouder of verzorger bij Save a Child's Heart in het Wolfson Medical Center en het Children's Home. Het behandelen van een kritieke hartaandoening geeft een kind een tweede kans op een gezond leven. Hierna kan het kind zich gewoon ontwikkelen zoals leeftijdsgenootjes.

Doneer nu