Doneer aan Save a Child's Heart voor

DOnate to Save a Child's Heart For

Michelle

Michelle

neemt deel aan het Young Medical Leaders Programme en zet zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

nemen deel aan het Young Medical Leaders Programme en zetten zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

Doneer nu DoNate Now

Mijn campagne video

Michelle

's Missie

Ik ben Michelle, 22 jaar oud, en 5e jaars geneeskundestudent in Utrecht. Tijdens mijn opleiding kom ik vaak in aanraking met ziekte en realiseer ik mij maar al te goed wat een impact dit heeft op iemands leven. Door de ontwikkelingen binnen de geneeskunde kunnen we gelukkig steeds meer mensen helpen. Toch zijn er ook genoeg mensen die geen toegang hebben tot goede gezondheidszorg.

Steun de campagne van

Michelle

De organisatie Save a Child’s Heart zet zich in voor cardiologische zorg voor kinderen die hier normaal geen toegang toe zouden hebben, ongeacht achtergrond, religie, nationaliteit of financiële status. Door wereldwijde missies en gratis behandelingen kunnen kinderharten gered worden en krijgen kinderen de kans op een gezonde toekomst.

Doneer nu

Onze missie

Sinds 1995 heeft Save a Child's Heart al meer dan 5.700 kinderen gered met een aangeboren hartafwijking. In de afgelopen 25 jaar is de capaciteit flink toegenomen. Van 48 kinderen per jaar in 1996 naar dit jaar al 282 kinderen. Ongeveer 50% van de kinderen komt uit Palestijnse gebieden, Jordanië, Irak en Marokko, meer dan 40% uit Afrika en de rest uit Azië, Oost-Europa en Amerika.

Je donatie

Het redden van één kinderleven kost  $15.000. Dit dekt alle medische en verblijfskosten voor het kind en de ouder of verzorger bij Save a Child's Heart in het Wolfson Medical Center en het Children's Home. Het behandelen van een kritieke hartaandoening geeft een kind een tweede kans op een gezond leven. Hierna kan het kind zich gewoon ontwikkelen zoals leeftijdsgenootjes.

Doneer nu