Doneer aan Save a Child's Heart voor

DOnate to Save a Child's Heart For

Mark

Mark

neemt deel aan het Young Medical Leaders Programme en zet zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

nemen deel aan het Young Medical Leaders Programme en zetten zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

Doneer nu DoNate Now

Mijn campagne video

Mark

's Missie

Ik ben Mark Nieuwenweg, 22 jaar en ik loop mijn coschappen hier in Nederland. Ik heb het voorrecht te mogen studeren aan een academisch centrum in een land met een van de beste zorgsystemen ter wereld. Goede, toegankelijke zorg voor iedereen is hier vanzelfsprekend. Je raadt al waar ik heen wil: op andere plekken ter wereld dit is lang niet altijd zo. Save a Child's Heart is een non-profit organisatie die zich inzet voor kinderen met een aangeboren hartafwijking.

Steun de campagne van

Mark

Save a Child's Heart behandelt kinderen die deze zorg in hun thuisland niet krijgen die nodig is en leidt artsen op uit verschillende landen, die hun medische kennis meenemen naar huis om daar zorg te leveren. De zieke kinderen worden geholpen door artsen, medisch personeel, studenten, maar ook door u! Met uw donatie kunt u een belangrijke bijdrage leveren aan het redden van een kind. Doet u mee?

Doneer nu

Onze missie

Sinds 1995 heeft Save a Child's Heart al meer dan 5.700 kinderen gered met een aangeboren hartafwijking. In de afgelopen 25 jaar is de capaciteit flink toegenomen. Van 48 kinderen per jaar in 1996 naar dit jaar al 282 kinderen. Ongeveer 50% van de kinderen komt uit Palestijnse gebieden, Jordanië, Irak en Marokko, meer dan 40% uit Afrika en de rest uit Azië, Oost-Europa en Amerika.

Je donatie

Het redden van één kinderleven kost  $15.000. Dit dekt alle medische en verblijfskosten voor het kind en de ouder of verzorger bij Save a Child's Heart in het Wolfson Medical Center en het Children's Home. Het behandelen van een kritieke hartaandoening geeft een kind een tweede kans op een gezond leven. Hierna kan het kind zich gewoon ontwikkelen zoals leeftijdsgenootjes.

Doneer nu