Doneer aan Save a Child's Heart voor

DOnate to Save a Child's Heart For

Marjan

Marjan

neemt deel aan het Young Medical Leaders Programme en zet zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

nemen deel aan het Young Medical Leaders Programme en zetten zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

Doneer nu DoNate Now

Mijn campagne video

Marjan

's Missie

Ik ben Marjan, 19 jaar en tweedejaars geneeskundestudent aan de Universiteit Utrecht. Terwijl ik me aan het oriënteren was op welke richting van de geneeskunde mij interessant lijkt, kwam ik op de organisatie Save a Child’s Heart. Dit is een non-profit organisatie uit Israël die levens redt van kinderen met hartafwijkingen in ontwikkelingslanden.

Steun de campagne van

Marjan

Hun initiatief is echt fantastisch! Artsen gaan op medische missie over de hele wereld om kinderen te screenen op hartafwijkingen en indien nodig behandelen ze de kinderen in hun ziekenhuis. Gemiddeld redden zij elke 24 uur een leven. In ruil voor de interessante colleges, operaties en nieuwe inzichten tijdens het Young Medical Leaders Programme, ga ik samen met de andere studenten een behandeling voor één van de kinderen sponsoren. Hiervoor heb ik uw hulp nodig! Zou u een donatie willen doen?

Doneer nu

Onze missie

Sinds 1995 heeft Save a Child's Heart al meer dan 5.700 kinderen gered met een aangeboren hartafwijking. In de afgelopen 25 jaar is de capaciteit flink toegenomen. Van 48 kinderen per jaar in 1996 naar dit jaar al 282 kinderen. Ongeveer 50% van de kinderen komt uit Palestijnse gebieden, Jordanië, Irak en Marokko, meer dan 40% uit Afrika en de rest uit Azië, Oost-Europa en Amerika.

Je donatie

Het redden van één kinderleven kost  $15.000. Dit dekt alle medische en verblijfskosten voor het kind en de ouder of verzorger bij Save a Child's Heart in het Wolfson Medical Center en het Children's Home. Het behandelen van een kritieke hartaandoening geeft een kind een tweede kans op een gezond leven. Hierna kan het kind zich gewoon ontwikkelen zoals leeftijdsgenootjes.

Doneer nu