Doneer aan Save a Child's Heart voor

DOnate to Save a Child's Heart For

Lisanne

Lisanne

neemt deel aan het Young Medical Leaders Programme en zet zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

nemen deel aan het Young Medical Leaders Programme en zetten zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

Doneer nu DoNate Now

Mijn campagne video

Lisanne

's Missie

Sinds februari doe ik mee aan de Young Medical Leadership Programme van Save a Child’s Heart. Deze organisatie zet zich in om wereldwijd de zorg voor kinderen met een aangeboren hartafwijking te verbeteren door onder andere kinderen met een aangeboren hartafwijking een operatie aan te bieden en kinderhartchirurgen op te leiden.

Steun de campagne van

Lisanne

Dit internship geeft mij de kans om meer te leren over de kindercardiologie door seminars van interessante sprekers van over de hele wereld bij te wonen. Zoals jullie weten ben ik erg geïnteresseerd in de kindergeneeskunde en vind ik het belangrijk dat elk kind de best mogelijke zorg krijgt. Daarom haal ik samen met tientallen internationale studenten geld op om de behandeling van een kindje te kunnen betalen. Ik hoop dat jullie allemaal een steentje willen bijdragen!

Doneer nu

Onze missie

Sinds 1995 heeft Save a Child's Heart al meer dan 5.700 kinderen gered met een aangeboren hartafwijking. In de afgelopen 25 jaar is de capaciteit flink toegenomen. Van 48 kinderen per jaar in 1996 naar dit jaar al 282 kinderen. Ongeveer 50% van de kinderen komt uit Palestijnse gebieden, Jordanië, Irak en Marokko, meer dan 40% uit Afrika en de rest uit Azië, Oost-Europa en Amerika.

Je donatie

Het redden van één kinderleven kost  $15.000. Dit dekt alle medische en verblijfskosten voor het kind en de ouder of verzorger bij Save a Child's Heart in het Wolfson Medical Center en het Children's Home. Het behandelen van een kritieke hartaandoening geeft een kind een tweede kans op een gezond leven. Hierna kan het kind zich gewoon ontwikkelen zoals leeftijdsgenootjes.

Doneer nu