Doneer aan Save a Child's Heart voor

Ilse

Ilse

neemt deel aan het Young Medical Leaders Programme en zet zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

nemen deel aan het Young Medical Leaders Programme en zetten zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

Doneer nu

Mijn campagne video

Ilse

's Missie

Mijn naam is Ilse Nasveld en ik ben master student Geneeskunde. Sinds begin dit jaar neem ik deel aan het Young Medical Leaders Programme van Save a Child's Heart. Tijdens dit internationale internship krijgen ik, samen met medische studenten vanuit de hele wereld, inzicht in de zorg voor kinderen met een hartafwijking wereldwijd.

Steun de campagne van

Ilse

Graag wil ik mij hard maken voor de mooie behandelingen en trajecten die Save a Child's Heart biedt voor kinderen met hartafwijkingen. Dat wil ik graag doen door met mijn wielrenfiets door Nederland te trekken! Wil jij je ook hard maken voor deze mooie stichting? Sluit dan een stukje van de route bij mij aan en/of doneer ook een mooi bedrag!

Doneer nu

Onze missie

Sinds 1995 heeft Save a Child's Heart al meer dan 5.700 kinderen gered met een aangeboren hartafwijking. In de afgelopen 25 jaar is de capaciteit flink toegenomen. Van 48 kinderen per jaar in 1996 naar dit jaar al 282 kinderen. Ongeveer 50% van de kinderen komt uit Palestijnse gebieden, Jordanië, Irak en Marokko, meer dan 40% uit Afrika en de rest uit Azië, Oost-Europa en Amerika.

Je donatie

Het redden van één kinderleven kost  $15.000. Dit dekt alle medische en verblijfskosten voor het kind en de ouder of verzorger bij Save a Child's Heart in het Wolfson Medical Center en het Children's Home. Het behandelen van een kritieke hartaandoening geeft een kind een tweede kans op een gezond leven. Hierna kan het kind zich gewoon ontwikkelen zoals leeftijdsgenootjes.

Doneer nu