Doneer aan Save a Child's Heart voor

DOnate to Save a Child's Heart For

Ilse

Ilse

neemt deel aan het Young Medical Leaders Programme en zet zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

nemen deel aan het Young Medical Leaders Programme en zetten zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

Doneer nu DoNate Now

Mijn campagne video

Ilse

's Missie

Mijn naam is Ilse, 5e jaars geneeskundestudent en betrokken bij het 'Young Medical leaders Programme' van de stichting Save a Child’s Heart. Het ‘Young Medical Leaders Programme’ bestaat uit diverse internationale workshops waarbij ik, als toekomstig arts, alles leer over aangeboren hartafwijkingen en mogelijke behandelingen. Als onderdeel van dit programma zamelen we geld in om deze behandelingen te bekostigen en kinderen met aangeboren hartafwijkingen te helpen!

Steun de campagne van

Ilse

Van dichtbij heb ik ervaren hoe het is om als jongvolwassene om te moeten gaan met een invaliderende hartziekte. Hoe het is om verscheidene operaties te ondergaan, tot een harttransplantatie aan toe. Save a Child’s Heart is een wereldwijde non-profit organisatie die medische zorg biedt aan kinderen met een hartaandoening. Sinds 1995 zijn al meer dan 5700 kinderen met een aangeboren hartafwijking gered, ongeacht achtergrond, geloof of financiële status. Steun jij Save a Child's Heart? Doneer nu!

Doneer nu

Onze missie

Sinds 1995 heeft Save a Child's Heart al meer dan 5.700 kinderen gered met een aangeboren hartafwijking. In de afgelopen 25 jaar is de capaciteit flink toegenomen. Van 48 kinderen per jaar in 1996 naar dit jaar al 282 kinderen. Ongeveer 50% van de kinderen komt uit Palestijnse gebieden, Jordanië, Irak en Marokko, meer dan 40% uit Afrika en de rest uit Azië, Oost-Europa en Amerika.

Je donatie

Het redden van één kinderleven kost  $15.000. Dit dekt alle medische en verblijfskosten voor het kind en de ouder of verzorger bij Save a Child's Heart in het Wolfson Medical Center en het Children's Home. Het behandelen van een kritieke hartaandoening geeft een kind een tweede kans op een gezond leven. Hierna kan het kind zich gewoon ontwikkelen zoals leeftijdsgenootjes.

Doneer nu