Doneer aan Save a Child's Heart voor

Gautam

Gautam

neemt deel aan het Young Medical Leaders Programme en zet zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

nemen deel aan het Young Medical Leaders Programme en zetten zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

Doneer nu

Mijn campagne video

Gautam

's Missie

De reden waarom ik geneeskunde ben gaan studeren, is om mensen te kunnen helpen. Dit geeft me namelijk voldoening en motivatie om mijn best te doen. Bovendien wilde ik deel uitmaken van een liefdadigheidsorganisatie die mensen ongeacht ras, kleur en religie helpt, zodat iedereen een gezond leven kan leiden. Toen ik hoorde over Save a Child’s Heart, was ik helemaal onder de indruk hoe ze mensen van de gehele wereld helpen.

Steun de campagne van

Gautam

Save a Child's Heart biedt een eerlijke kans aan alle kinderen met een aangeboren hartafwijking, zodat ze een gezonde en gelukkige kindertijd kunnen hebben. Daarom heb ik me aangesloten, zodat ik ook mijn bijdrage kan leveren. Tevens kan ik via het Young Medical Leaders Programme meer inzicht krijgen in de internationale zorg voor kinderen. Dit zal me verder helpen om mijzelf te ontwikkelen.

Doneer nu

Onze missie

Sinds 1995 heeft Save a Child's Heart al meer dan 5.700 kinderen gered met een aangeboren hartafwijking. In de afgelopen 25 jaar is de capaciteit flink toegenomen. Van 48 kinderen per jaar in 1996 naar dit jaar al 282 kinderen. Ongeveer 50% van de kinderen komt uit Palestijnse gebieden, Jordanië, Irak en Marokko, meer dan 40% uit Afrika en de rest uit Azië, Oost-Europa en Amerika.

Je donatie

Het redden van één kinderleven kost  $15.000. Dit dekt alle medische en verblijfskosten voor het kind en de ouder of verzorger bij Save a Child's Heart in het Wolfson Medical Center en het Children's Home. Het behandelen van een kritieke hartaandoening geeft een kind een tweede kans op een gezond leven. Hierna kan het kind zich gewoon ontwikkelen zoals leeftijdsgenootjes.

Doneer nu