Doneer aan Save a Child's Heart voor

DOnate to Save a Child's Heart For

Evi

Evi

neemt deel aan het Young Medical Leaders Programme en zet zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

nemen deel aan het Young Medical Leaders Programme en zetten zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

Doneer nu DoNate Now

Mijn campagne video

Evi

's Missie

Dit jaar heb ik de kans gekregen om deel te nemen aan het ‘Young Medical Leaders Programme’ van de stichting Save a Child’s Heart. De stichting zet zich in voor kinderen met een aangeboren hartafwijking die een behandeling nodig hebben, maar hier geen mogelijkheden voor zijn in hun eigen land. Het ‘Young Medical Leaders Programme’ bestaat uit diverse internationale workshops waarbij ik, als toekomstig arts, alles leer over aangeboren hartafwijkingen en mogelijke behandelingen.

Steun de campagne van

Evi

Ik ben zelf een van de ‘gelukkige’ kinderen die de mogelijkheid heeft gehad tot een openhartoperatie, toen bij mij op 16-jarige leeftijd een atrium septum defect (een gaatje tussen de twee boezems van het hart) werd gevonden. Ik kon snel worden geholpen en heb goede begeleiding gehad, waardoor ik hier volledig van ben hersteld. Samen met alle deelnemers van het Young Medical Leaders Programme zijn wij een actie gestart om de behandeling van een patiënt te vergoeden. Steun jij ons ook?

Doneer nu

Onze missie

Sinds 1995 heeft Save a Child's Heart al meer dan 5.700 kinderen gered met een aangeboren hartafwijking. In de afgelopen 25 jaar is de capaciteit flink toegenomen. Van 48 kinderen per jaar in 1996 naar dit jaar al 282 kinderen. Ongeveer 50% van de kinderen komt uit Palestijnse gebieden, Jordanië, Irak en Marokko, meer dan 40% uit Afrika en de rest uit Azië, Oost-Europa en Amerika.

Je donatie

Het redden van één kinderleven kost  $15.000. Dit dekt alle medische en verblijfskosten voor het kind en de ouder of verzorger bij Save a Child's Heart in het Wolfson Medical Center en het Children's Home. Het behandelen van een kritieke hartaandoening geeft een kind een tweede kans op een gezond leven. Hierna kan het kind zich gewoon ontwikkelen zoals leeftijdsgenootjes.

Doneer nu