Doneer aan Save a Child's Heart voor

DOnate to Save a Child's Heart For

Cato en Eva

Cato en Eva

neemt deel aan het Young Medical Leaders Programme en zet zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

nemen deel aan het Young Medical Leaders Programme en zetten zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

Doneer nu DoNate Now

Mijn campagne video

Cato en Eva

's Missie

Wij zijn Cato van Breemen & Eva Katgert en wij hebben jullie hulp nodig om de stichting Save a Child’s Heart te ondersteunen! Wij zijn bezig met een online internship van de organisatie Save a Child's Heart om meer te leren over kindergeneeskunde, hartchirurgie en problemen in de toegankelijkheid van de zorg. Daarnaast zamelen wij geld in om de organisatie te ondersteunen.

Steun de campagne van

Cato en Eva

Save a Child’s Heart is een Israëlische organisatie die kinderen met een hartafwijking behandelt, vooral kinderen die in hun geboorteland geen adequate zorg kunnen krijgen. Bovendien zorgt Save A Child’s Heart ervoor dat artsen worden opgeleid om in hun geboorteland te kunnen werken. Zo heeft Ethiopië nu voor het eerst een eigen kinderhartchirurg. Wilt u ook deze bijzondere organisatie steunen? Doneer dan nu op deze pagina! Wij, en Save a Child’s Heart zijn u erg dankbaar. Elke euro telt!

Doneer nu

Onze missie

Sinds 1995 heeft Save a Child's Heart al meer dan 5.700 kinderen gered met een aangeboren hartafwijking. In de afgelopen 25 jaar is de capaciteit flink toegenomen. Van 48 kinderen per jaar in 1996 naar dit jaar al 282 kinderen. Ongeveer 50% van de kinderen komt uit Palestijnse gebieden, Jordanië, Irak en Marokko, meer dan 40% uit Afrika en de rest uit Azië, Oost-Europa en Amerika.

Je donatie

Het redden van één kinderleven kost  $15.000. Dit dekt alle medische en verblijfskosten voor het kind en de ouder of verzorger bij Save a Child's Heart in het Wolfson Medical Center en het Children's Home. Het behandelen van een kritieke hartaandoening geeft een kind een tweede kans op een gezond leven. Hierna kan het kind zich gewoon ontwikkelen zoals leeftijdsgenootjes.

Doneer nu