Doneer aan Save a Child's Heart voor

DOnate to Save a Child's Heart For

Ayla

Ayla

neemt deel aan het Young Medical Leaders Programme en zet zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

nemen deel aan het Young Medical Leaders Programme en zetten zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

Doneer nu DoNate Now

Mijn campagne video

Ayla

's Missie

Mijn naam is Ayla Severens, en ik ben 20 jaar oud. Sinds dat ik een klein meisje ben heb ik al de droom om kinderarts te worden. 👩🏽‍⚕️🩺 Momenteel studeer ik Geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht en ben ik hard op weg om dat doel ook echt te bereiken. Ik heb de kans gekregen om aan een internationaal internship van de organisatie Save a Child’s heart mee te doen. 🏥

Steun de campagne van

Ayla

Het doel van dit initiatief is om studenten vanuit de basis van kindercardiologie mee te nemen in de wereldwijde specialistische zorg en behandeling. Om dit voor ons mogelijk te kunnen maken wordt er gevraagd een sponsorbedrag op te halen. Het gehele bedrag dat opgehaald wordt gaat naar de stichting en realiseert nog meer hulp voor nog meer kinderen die dat hard nodig hebben! Daarom wil ik jullie vragen om een donatie te doen. Heel erg bedankt! ❣️

Doneer nu

Onze missie

Sinds 1995 heeft Save a Child's Heart al meer dan 5.700 kinderen gered met een aangeboren hartafwijking. In de afgelopen 25 jaar is de capaciteit flink toegenomen. Van 48 kinderen per jaar in 1996 naar dit jaar al 282 kinderen. Ongeveer 50% van de kinderen komt uit Palestijnse gebieden, Jordanië, Irak en Marokko, meer dan 40% uit Afrika en de rest uit Azië, Oost-Europa en Amerika.

Je donatie

Het redden van één kinderleven kost  $15.000. Dit dekt alle medische en verblijfskosten voor het kind en de ouder of verzorger bij Save a Child's Heart in het Wolfson Medical Center en het Children's Home. Het behandelen van een kritieke hartaandoening geeft een kind een tweede kans op een gezond leven. Hierna kan het kind zich gewoon ontwikkelen zoals leeftijdsgenootjes.

Doneer nu