Apr 1

Laat Je Hart Spreken

Amsterdam

Laat voor €15 bij jouw favoriete zorgverlener een waterfles bezorgen

Alle patiënten met corona verdienen de beste zorg. Artsen, verpleegkundigen, schoonmakers, logistieke toppers en nog zo veel anderen zetten zich dag en nacht in om dat mogelijk te maken. En daar hebben wij grote bewondering voor! Wil jij daarom vrienden, familie of collega’s in de zorg laten weten dat je aan ze denkt? Bestel dan nu een mooie waterfles van Save a Child’s Heart om op deze manier je waardering uit te spreken. Tegelijkertijd steun je hiermee het medische team van Save a Child’s Heart. In deze uitdagende tijden staan zij niet alleen klaar voor kinderen met een ernstige hartafwijking wereldwijd, maar ook voor alle patiënten die besmet zijn met het virus.

Vrijwilligers van Save a Child’s Heart bezorgen de waterfles met de persoonlijke boodschap bij een zorginstelling of adres binnen Amsterdam. We hangen de fles in een tasje aan de deur zodat we persoonlijk contact vermijden.

De waterfles is ontwikkeld door Join the Pipe en Save a Child's Heart Nederland. De flessen worden in Nederland geproduceerd, zijn BPA vrij en vaatwasser bestendig.

Welke zorgtopper geef jij hem cadeau?