Sep 18

Dam tot Damloop 2022

Amsterdam - Zaandam

REN MEE MET DE DAM TOT DAMLOOP 2022 VOOR SAVE A CHILD'S HEART

Op zondag 18 september vindt de Dam tot Damloop 2022 plaats, het grootste hardloopevenement van Nederland! En opnieuw zal team Save a Child's Heart met 50 renners aan de start klaar staan en de uitdaging aan gaan. Met een geweldige sfeer wordt dit een onvergetelijke dag. Ren ook mee en zet je in voor Save a Child's Heart!

Door je aan te sluiten bij ons team, ren je de Damloop niet alleen voor jezelf, maar met een extra doel om geld op te halen voor een behandeling voor een kind met een hartafwijking. Al sinds 2017 rent team Save a Child's Heart mee en tijdens de laatste editie werd een prachtig bedrag van €20.892 ingezameld. Daarmee hebben we de 11-jarige Bene Jere uit Zambia zijn behandeling kunnen geven. Het kon bijna geen toeval zijn, zijn favoriete kleur is oranje! In samenwerking met de Zambiaanse overheid kon Ben Jere door Save a Child's Heart behandeld worden en kan hij weer doen wat hij het liefste doet: voetballen.

Bene Jere met zijn tante in het Save a Child's Heart Children's Home

Word jij onderdeel van Team Save a Child's Heart tijdens de Dam tot Damloop 2022? Dan ontvang je een eigen team shirt, een persoonlijke fundraising pagina en een mooie goodiebag. Met je collega's of vrienden als groep mee doen? Geef het ons door en sta samen aan de start.