Sep 18

Dam tot Damloop 2022

Amsterdam - Zaandam

REN MEE MET DE DAM TOT DAMLOOP 2022 VOOR SAVE A CHILD'S HEART

Op zondag 18 september vindt de Dam tot Damloop 2022 plaats, het grootste hardloopevenement van Nederland! En opnieuw zal team Save a Child's Heart met 50 renners aan de start klaar staan en de uitdaging aan gaan. Met een geweldige sfeer wordt dit een onvergetelijke dag. Ren ook mee en zet je in voor Save a Child's Heart!

Door je aan te sluiten bij ons team, ren je de Damloop niet alleen voor jezelf, maar met een extra doel om geld op te halen voor een behandeling voor een kind met een hartafwijking. Al sinds 2017 rent team Save a Child's Heart mee en tijdens de laatste editie werd een prachtig bedrag van €20.892 ingezameld. Daarmee hebben we de 11-jarige Bene Jere uit Zambia zijn behandeling kunnen geven. Het kon bijna geen toeval zijn, want zijn favoriete kleur is oranje! In samenwerking met de Zambiaanse overheid kon Ben Jere door Save a Child's Heart behandeld worden en kan hij weer doen wat hij het liefste doet: voetballen. Word jij onderdeel van Team Save a Child's Heart tijdens de Dam tot Damloop 2022? Dan ontvang je een persoonlijke fundraising pagina welke jij met je eigen verhaal en doelbedrag kan delen met vrienden, familie en collega's om jou run te sponsoren.

Bene Jere met zijn tante in het Save a Child's Heart Children's Home

Dit jaar rent Team Save a Child's Heart voor die vier-jarige Evalyne uit Kenia. Toen Evalyne drie jaar oud was, werd ze kortademig en kon ze niet meer mee spelen met haar leeftijdsgenootjes. Haar ouders namen haar mee nar het Kenyatta National Hospital, waar ze werd onderzocht door Dr. Osana, een van de kindercardiologen opgeleid door Save a Child's Heart. Hij vond bij haar een aangeboren hartafwijking, waarvoor zij een behandeling nodig had die helaas niet in Kenia geboden kon worden. Wil jij de lopers van Team Save a Child's Heart steunen tijdens hun run naar de finish op 18 september? Bekijk hier het team en sponsor een loper en daarmee Evalyne!

Evalyne in het Save a Child's Heart Children's Home