Sep 28

Serve Your Heart Out

VU Campus, Amsterdam
BEACHVOLLEYBAL TOERNOOI

Verzamel al je vrienden en schrijf je in voor het Beachvolleybal Toernooi ter ere van het 25-jarig bestaan van Save a Child's Heart! Op dinsdag 28 september zullen we vanaf 19.30 uur van start gaan met de wedstrijden op de beachvolleybalvelden op de VU Campus (adres: De Boelelaan 1111, te Amsterdam).

Je hoeft niet na te denken over je diner, we've got you covered! ShakShuk zal ons verblijden met een heerlijke shared dining met onder andere shakshuka’s, hummus, baba ganoush, turks brood en nog veel meer. En dat voor maar €5 extra! Dus schuif gezellig aan vanaf 18:30 uur.

Voor het winnende team is er natuurlijk een mooie prijs en de opbrengst van de kaartverkoop zal naar Save a Child's Heart gaan, om de harten van kinderen wereldwijd te bereiken!

Tickets zijn (inclusief leuke goodiebag met t-shirts en waterfles voor elke speler) per team te verkrijgen, inclusief of exclusief eten. Geef tijdens de bestelling je voorkeur aan (ook voedselintoleranties en/of allergieën), net als de gegevens van de spelers en de maten voor de shirts.