Doneer aan Save a Child's Heart voor

DOnate to Save a Child's Heart For

Silke

Silke

neemt deel aan het Young Medical Leaders Programme en zet zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

nemen deel aan het Young Medical Leaders Programme en zetten zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

Doneer nu DoNate Now

Mijn campagne video

Silke

's Missie

Save a Child's Heart zet zich in om de zorg voor kinderen met een hartaandoening over de hele wereld te verbeteren. Ongeacht kleur of religie, ongeacht hoeveel geld ze te besteden hebben, alle kinderen verdienen een kans. Save a Child's Heart organiseert missies naar veel verschillende landen en biedt kinderen de kans naar Israel te komen om daar geopereerd te worden als dit nodig is. Nu wil ik mij inzetten om Save a Child's Heart hierbij te helpen!

Steun de campagne van

Silke

Ik heb op het moment als Geneeskunde student de eer om het online programma voor studenten te mogen volgen. Hierbij kan ik van alles leren over de kindercardiologie en wat er naast komt kijken. Hier komt helaas ook geld bij kijken, het kost 15.000 euro om een levensreddende procedure uit te kunnen voeren. Daarom wil ik deze kans gebruiken om hier een steentje aan bij te dragen. Helpen jullie mij ook?

Doneer nu

Onze missie

Sinds 1995 heeft Save a Child's Heart al meer dan 5.700 kinderen gered met een aangeboren hartafwijking. In de afgelopen 25 jaar is de capaciteit flink toegenomen. Van 48 kinderen per jaar in 1996 naar dit jaar al 282 kinderen. Ongeveer 50% van de kinderen komt uit Palestijnse gebieden, Jordanië, Irak en Marokko, meer dan 40% uit Afrika en de rest uit Azië, Oost-Europa en Amerika.

Je donatie

Het redden van één kinderleven kost  $15.000. Dit dekt alle medische en verblijfskosten voor het kind en de ouder of verzorger bij Save a Child's Heart in het Wolfson Medical Center en het Children's Home. Het behandelen van een kritieke hartaandoening geeft een kind een tweede kans op een gezond leven. Hierna kan het kind zich gewoon ontwikkelen zoals leeftijdsgenootjes.

Doneer nu