Doneer aan Save a Child's Heart voor

DOnate to Save a Child's Heart For

Mara Louise

Mara Louise

neemt deel aan het Young Medical Leaders Programme en zet zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

nemen deel aan het Young Medical Leaders Programme en zetten zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

Doneer nu DoNate Now

Mijn campagne video

Mara Louise

's Missie

Sinds begin februari doe ik mee aan het Young Medical Leaders Programme van Save a Child's Heart. Via dit programma volg ik, samen met een groep internationale geneeskunde studenten seminars over aangeboren hartaandoeningen bij kinderen. Een onderwerp dat ik heel interessant vind. SACH organiseert niet alleen deze seminars, deze organisatie zorgt er ook daadwerkelijk voor dat kinderen geboren in landen waar deze zorg niet bestaat, toch de behandeling kunnen krijgen die zij nodig hebben.

Steun de campagne van

Mara Louise

Samen met de andere Young Medical Leaders zamelen we gedurende dit programma 150 euro in om een behandeling voor een kind te bekostigen. Ik wil dit doen door op 2 juli 150 kilometer te gaan fietsen. Een euro per gereden kilometer dus. Middels deze pagina is het mogelijk om te doneren, en het zou fantastisch zijn als ook jij je steentje bij zou willen dragen om meer kinderen de zorg te geven die ze nodig hebben. Alvast ontzettend bedankt!

Doneer nu

Onze missie

Sinds 1995 heeft Save a Child's Heart al meer dan 5.700 kinderen gered met een aangeboren hartafwijking. In de afgelopen 25 jaar is de capaciteit flink toegenomen. Van 48 kinderen per jaar in 1996 naar dit jaar al 282 kinderen. Ongeveer 50% van de kinderen komt uit Palestijnse gebieden, Jordanië, Irak en Marokko, meer dan 40% uit Afrika en de rest uit Azië, Oost-Europa en Amerika.

Je donatie

Het redden van één kinderleven kost  $15.000. Dit dekt alle medische en verblijfskosten voor het kind en de ouder of verzorger bij Save a Child's Heart in het Wolfson Medical Center en het Children's Home. Het behandelen van een kritieke hartaandoening geeft een kind een tweede kans op een gezond leven. Hierna kan het kind zich gewoon ontwikkelen zoals leeftijdsgenootjes.

Doneer nu