Doneer aan Save a Child's Heart voor

DOnate to Save a Child's Heart For

Isabelle

Isabelle

neemt deel aan het Young Medical Leaders Programme en zet zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

nemen deel aan het Young Medical Leaders Programme en zetten zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

Doneer nu DoNate Now

Mijn campagne video

Isabelle

's Missie

De afgelopen 6 maanden heb ik mij bezig gehouden met het Young Medical Leaders Programme, georganiseerd door Save a Child's Heart. Het was een ontzettend mooie ervaring met bijzondere verhalen en interessante colleges over de verschillende aspecten van de kindercardiologie.

Steun de campagne van

Isabelle

Ik besef nu nóg meer hoe bevoorrecht wij in Nederland zijn met alle medische mogelijkheden en kennis en ik vind het zo belangrijk dat alle kinderen - waar ze ook geboren worden - gelijke kansen krijgen. Helaas is dit nog niet de realiteit! Daarom zet Save a Child's Heart zich elke dag in om kinderen vanuit de hele wereld te helpen. Om ze hier in te ondersteunen hoop ik een mooi bedrag op te kunnen halen!

Doneer nu

Onze missie

Sinds 1995 heeft Save a Child's Heart al meer dan 5.700 kinderen gered met een aangeboren hartafwijking. In de afgelopen 25 jaar is de capaciteit flink toegenomen. Van 48 kinderen per jaar in 1996 naar dit jaar al 282 kinderen. Ongeveer 50% van de kinderen komt uit Palestijnse gebieden, Jordanië, Irak en Marokko, meer dan 40% uit Afrika en de rest uit Azië, Oost-Europa en Amerika.

Je donatie

Het redden van één kinderleven kost  $15.000. Dit dekt alle medische en verblijfskosten voor het kind en de ouder of verzorger bij Save a Child's Heart in het Wolfson Medical Center en het Children's Home. Het behandelen van een kritieke hartaandoening geeft een kind een tweede kans op een gezond leven. Hierna kan het kind zich gewoon ontwikkelen zoals leeftijdsgenootjes.

Doneer nu