Doneer aan Save a Child's Heart voor

DOnate to Save a Child's Heart For

Gwen

Gwen

neemt deel aan het Young Medical Leaders Programme en zet zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

nemen deel aan het Young Medical Leaders Programme en zetten zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

Doneer nu DoNate Now

Mijn campagne video

Gwen

's Missie

Sinds Februari mag ik onderdeel uitmaken van het 'Young Medical Leaders Programme' van Save a Child’s Heart. Save a Child’s Heart is een wereldwijde non-profit organisatie die medische zorg bied aan kinderen met een hartaandoening. Sinds 1995 heeft Save a Child’s Heart al meer dan 5700 kinderen met een aangeboren hartafwijking gered, ongeacht achtergrond, geloof of financiële status.

Steun de campagne van

Gwen

Om deze missie te kunnen voortzetten, zijn zij afhankelijk van donaties. Ik help Save a Child’s Heart mee om nog meer kinderen te kunnen redden, jij ook? Doneer dan nu!

Doneer nu

Onze missie

Sinds 1995 heeft Save a Child's Heart al meer dan 5.700 kinderen gered met een aangeboren hartafwijking. In de afgelopen 25 jaar is de capaciteit flink toegenomen. Van 48 kinderen per jaar in 1996 naar dit jaar al 282 kinderen. Ongeveer 50% van de kinderen komt uit Palestijnse gebieden, Jordanië, Irak en Marokko, meer dan 40% uit Afrika en de rest uit Azië, Oost-Europa en Amerika.

Je donatie

Het redden van één kinderleven kost  $15.000. Dit dekt alle medische en verblijfskosten voor het kind en de ouder of verzorger bij Save a Child's Heart in het Wolfson Medical Center en het Children's Home. Het behandelen van een kritieke hartaandoening geeft een kind een tweede kans op een gezond leven. Hierna kan het kind zich gewoon ontwikkelen zoals leeftijdsgenootjes.

Doneer nu