Doneer aan Save a Child's Heart voor

DOnate to Save a Child's Heart For

Feylin

Feylin

neemt deel aan het Young Medical Leaders Programme en zet zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

nemen deel aan het Young Medical Leaders Programme en zetten zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

Doneer nu DoNate Now

Mijn campagne video

Feylin

's Missie

Save a Child’s Heart is een stichting die geld ophaalt voor de behandeling van ernstig zieke kinderen met een hartaandoening die geen toegang hebben tot adequate zorg. Via wereldwijde missies worden door teams van specialisten kinderen uit o.a. Gaza, het Midden-Oosten en allerlei landen in Afrika behandeld. Daarnaast zet Save a Child’s Heart zich ook in om artsen en ander medisch personeel op te leiden die later in ontwikkelingslanden aan het werk kunnen gaan.

Steun de campagne van

Feylin

Op deze manier zet Save a Child’s Heart zich in om de zorg voor kinderen met een hartaandoening overal ter wereld te verbeteren. Vanwege persoonlijke omstandigheden is dit een organisatie die mij extra raakt. Daarom ben ik begonnen met een medisch programma bij Save a Child’s Heart en wil ik via de "10X10" geld ophalen voor hen. Namelijk, in 10 weken zal ik 10 keer 10 kilometer hardlopen. Steun mij in deze actie en daarmee de kinderen met een hartaandoening.

Doneer nu

Onze missie

Sinds 1995 heeft Save a Child's Heart al meer dan 5.700 kinderen gered met een aangeboren hartafwijking. In de afgelopen 25 jaar is de capaciteit flink toegenomen. Van 48 kinderen per jaar in 1996 naar dit jaar al 282 kinderen. Ongeveer 50% van de kinderen komt uit Palestijnse gebieden, Jordanië, Irak en Marokko, meer dan 40% uit Afrika en de rest uit Azië, Oost-Europa en Amerika.

Je donatie

Het redden van één kinderleven kost  $15.000. Dit dekt alle medische en verblijfskosten voor het kind en de ouder of verzorger bij Save a Child's Heart in het Wolfson Medical Center en het Children's Home. Het behandelen van een kritieke hartaandoening geeft een kind een tweede kans op een gezond leven. Hierna kan het kind zich gewoon ontwikkelen zoals leeftijdsgenootjes.

Doneer nu