Doneer aan Save a Child's Heart voor

DOnate to Save a Child's Heart For

Eline

Eline

neemt deel aan het Young Medical Leaders Programme en zet zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

nemen deel aan het Young Medical Leaders Programme en zetten zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

Doneer nu DoNate Now

Mijn campagne video

Eline

's Missie

Lieve vrienden en familie, zoals sommigen onder jullie weten, doe ik mee aan het Young Medical Leaders Programme bij Save a Child’s Heart over kindercardiologie. Save a Child's Heart is een organisatie die hartoperaties en hartcatheterisaties uitvoeren bij baby’s en kinderen met een aangeboren hartaandoening uit regio’s waar die zorg niet beschikbaar is.

Steun de campagne van

Eline

De artsen van Save a Child's Heart zorgen ervoor dat kinderen kunnen worden overgevlogen naar een ziekenhuis in Tel Aviv, daar worden voorbereid op de procedure, geopereerd worden, en dat de nazorg goed verloopt. Om dat te kunnen doen, kunnen zij wat steun gebruiken! Het zou super zijn als jullie een kleine bijdrage willen geven op mijn fundraising pagina. Deze donaties zullen gebruikt worden om de behandeling van een kind te financieren. Alvast heel erg bedankt!

Doneer nu

Onze missie

Sinds 1995 heeft Save a Child's Heart al meer dan 5.700 kinderen gered met een aangeboren hartafwijking. In de afgelopen 25 jaar is de capaciteit flink toegenomen. Van 48 kinderen per jaar in 1996 naar dit jaar al 282 kinderen. Ongeveer 50% van de kinderen komt uit Palestijnse gebieden, Jordanië, Irak en Marokko, meer dan 40% uit Afrika en de rest uit Azië, Oost-Europa en Amerika.

Je donatie

Het redden van één kinderleven kost  $15.000. Dit dekt alle medische en verblijfskosten voor het kind en de ouder of verzorger bij Save a Child's Heart in het Wolfson Medical Center en het Children's Home. Het behandelen van een kritieke hartaandoening geeft een kind een tweede kans op een gezond leven. Hierna kan het kind zich gewoon ontwikkelen zoals leeftijdsgenootjes.

Doneer nu