Doneer aan Save a Child's Heart voor

DOnate to Save a Child's Heart For

Daphne

Daphne

neemt deel aan het Young Medical Leaders Programme en zet zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

nemen deel aan het Young Medical Leaders Programme en zetten zich in voor het ophalen van donaties voor Save a Child's Heart. Samen redden we kinderlevens.

Doneer nu DoNate Now

Mijn campagne video

Daphne

's Missie

Heey! Ik doe mee aan de Young Medical Leaders Programme van Save a Child's Heart (SACH) en ben voor de stichting aan het fundraisen. Want elk kind - ongeacht achtergrond, geloof of financiële status - moet een kans krijgen op een goed leven, maar niet elk kind wordt geboren met een gezond hart.

Steun de campagne van

Daphne

Het is de missie van Save a Child's Heart om die kinderen een kans te bieden op een leven wat anders niet mogelijk was geweest. Ik ben ontzettend blij dat ik met mijn hart kan stijldansen en wil een ander kind ook de kans bieden om dit te kunnen doen. Hartoperaties zijn duur, maar samen kunnen we bijdragen aan zo’n levensreddende operatie. Help jij mij om dit doel te bereiken?

Doneer nu

Onze missie

Sinds 1995 heeft Save a Child's Heart al meer dan 5.700 kinderen gered met een aangeboren hartafwijking. In de afgelopen 25 jaar is de capaciteit flink toegenomen. Van 48 kinderen per jaar in 1996 naar dit jaar al 282 kinderen. Ongeveer 50% van de kinderen komt uit Palestijnse gebieden, Jordanië, Irak en Marokko, meer dan 40% uit Afrika en de rest uit Azië, Oost-Europa en Amerika.

Je donatie

Het redden van één kinderleven kost  $15.000. Dit dekt alle medische en verblijfskosten voor het kind en de ouder of verzorger bij Save a Child's Heart in het Wolfson Medical Center en het Children's Home. Het behandelen van een kritieke hartaandoening geeft een kind een tweede kans op een gezond leven. Hierna kan het kind zich gewoon ontwikkelen zoals leeftijdsgenootjes.

Doneer nu