Waar het om draait

De kinderen van Save a Child's Heart

Sinds de oprichting van Save a Child's Heart in 1995 zijn al meer dan 4900 kinderen met een aangeboren hartaandoening gered. Het aantal kinderen dat jaarlijks behandeld wordt, is gegroeid van 48 kinderen in 1996 tot 370 kinderen in 2018.

De kinderen worden behandeld in het Wolfson Medical Center en verblijven voor en na de ingreep met hun moeder of begeleidend verpleegkundige in het Save a Child's Heart Kinderhuis. De kinderen komen van over de hele wereld, al 59 verschillende nationaliteiten verbleven in het Kinderhuis. In al deze landen waren de medische faciliteiten onvoldoende of soms helemaal niet aanwezig.

Ongeveer 50% van de kinderen komt uit Palestina, Jordanië, Irak, Marokko, meer dan 30% van de kinderen komt uit Afrika. De rest van de kinderen komt uit Azië, Oost-Europa en Amerika.

Help Save a Child's Heart nog meer kinderlevens te redden

0
4900
10000

Ook u kunt een kinderleven redden!

Doneer nu

Heeft een kind hulp nodig?

Het is bijna niet voor te stellen dat er tegenwoordig nog duizenden kinderen wereldwijd met een aangeboren hartaandoening leven zonder passende zorg in de buurt moeten leven. Als u weet dat een kind in zo'n situatie leeft en de hulp van Save a Child's Heart nodig heeft, meld het kind dan aan!
Meld een kind aan