Geef een vriend Geef Zep

Zep Decemberactie

Met de decembermaand in zicht, introduceert Save a Child's Heart Nederland de Zep Decemberactie! Geef de Zep knuffel aan kinderen die de feestdagen in het ziekenhuis moeten doorbrengen. Door deze vrolijke vriend geeft u een warm gevoel en een steuntje in de rug aan een kind wat door een moeilijke periode gaat.

Koop nu de Zep knuffel en Save a Child's Heart Nederland zorgt ervoor dat deze knuffel terecht komt bij kinderen in het ziekenhuis door heel Nederland.

Met deze Decemberactie bezorgt u een glimlach op het gezicht van de kinderen die niet bij hun familie thuis kunnen zijn. Tegelijkertijd steunt u de missie van Save a Child's Heart. De volledige opbrengst van de Zep gaat rechtstreeks naar de stichting om nog meer kinderlevens wereldwijd te redden!

Bestel direct via onze webshop

Ontmoet Zep in de introductievideo

Bekijk op YouTube
Image

Maak kennis met Zep

De knuffel Zep is een mix tussen een papegaai en een zebra. Hij is kleurrijk en staat voor de verschillende kinderen die Save a Child's Heart gratis levensreddende zorg geeft, ongeacht religie, geslacht, nationaliteit of financiële status.

De knuffels zijn gemaakt in een knuffelfabriek in Zuid-Afrika, waar mensen werken die vanwege ziekte of beperkte scholing kansloos zijn op de arbeidsmarkt. Dankzij dit werk kunnen zij toch een zinvol bestaan opbouwen, voor zichzelf en voor hun kinderen. Als je Zep koopt, steun je dus niet alleen Save a Child's Heart, maar ook deze medewerkers in Zuid-Afrika.

Bestel direct via onze webshop
Image

Emma Kinderziekenhuis AMC

Het Emma Kinderziekenhuis is het kinderziekenhuis in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. De kinderen zijn afkomstig uit alle delen van het land. Een groot deel van de kinderen komt hier terecht vanwege een bijzondere of zeldzame aandoening.

Uit naam van de deelnemende donateurs van de Zep knuffel zal Save a Child's Heart NL er voor zorgen dat de knuffels terecht komen bij de kinderen die tijdens de feestdagen in december in het Emma Kinderziekenhuis moeten liggen.

Meer over het Emma kinderziekenhuis

Ook een Zep geven aan een kind in het ziekenhuis?

Laat ons weten hoeveel Zep knuffels wij kunnen opsturen naar de kinderen!
Bestel nu