Hart voor de toekomst

Het hart op de juiste plaats

Save a Child’s Heart kan altijd handjes gebruiken. Mensen met hun hart op de juiste plek. Bij het organiseren van evenementen, bij het openen van deuren, bij het werven van fondsen en het uitwerken van ideeën.
Neem contact met ons op om kennis te maken.

Het Young Leadership Programma

De jongeren van nu zijn de hoop van de toekomst. Save a Child’s Heart streeft niet alleen naar het wereldwijd redden van kinderlevens, maar daarnaast ook naar het verrijken van het leven van jongeren door hen onderdeel te maken van iets heel speciaals. Het Save a Child’s Heart Young Leadership Programma is in 2006 gelanceerd om studenten en young professionals vanuit de hele wereld kennis te laten maken het werk van Save a Child's Heart.

Het Young Leadership Programma is een wereldwijd netwerk van studenten en young professionals die Save a Child’s Heart vertegenwoordigen op universiteiten, hoge scholen en binnen hun eigen gemeenschappen. Zo helpen zij mee om de naamsbekendheid te vergroten en de boodschap te verspreiden.

In de onderstaande video zijn vrijwilligers van Save a Child's Heart aan het woord over het werk en de impact van de stichting.

Meld je aan en sta in het hart van de toekomst!

Stuur een e-mail voor meer informatie over hoe jij betrokken kan raken bij Save a Child’s Heart.
Meld je aan