Verander een leven

Verwarm een hart, verander een leven

Ben jij op zoek naar een uitdaging waar jij je volledig in kan zetten voor een ander? Een uitdaging voor jezelf, maar met een betekenis? Er zijn verschillende mogelijkheden om achter de schermen te helpen in het Save a Child's Heart Kinderhuis of het Wolfson Medical Center. Of je nog studeert of al een baan hebt, en dat hoeft absoluut niet in de medische hoek te zijn, je bent altijd welkom!

Stagiair in het Save a Child's Heart Kinderhuis

De kinderen komen onder begeleiding van ouders of verpleging naar het Kinderhuis in Tel Aviv om zich daar rustig voor te bereiden op de behandeling die komen gaat en te herstellen wanneer zij deze hebben ondergaan. De kinderen hebben een eigen kamer in het Kinderhuis om te slapen. Maar overdag spelen de kinderen de hele dag in de grote woonkamer of in de tuin. En samen met de vrijwilligers maken zij er een leuke dag van in deze toch spannende periode.

Als stagiair in het Kinderhuis is het mogelijk om hier ook te slapen, afhankelijk van het aantal kinderen die op dat moment aanwezig zijn. Op die manier ben je de hele dag onderdeel van de grote familie die daar ontstaat en kan jij je rol bij het ondersteunen van de dagelijkse activiteiten van de kinderen en ouders goed uitvoeren.

Vind hier alle informatie

 

Medische stages in het Wolfson Medical Center

Voor medisch studenten is het mogelijk om mee te lopen met de artsen in het Wolfson Medical Center. Tijdens deze stage krijgen studenten de mogelijkheid kennis op te doen die kunnen helpen bij het veranderen van het leven van patiënten. Je krijgt de mogelijkheid om artsen door de dag te volgen tijdens hun programma zoals mee kijken bij de hartecho's op de kinderafdeling, hartkatheterisaties en operaties bij te wonen en mee te lopen op de Kinderafdeling en de Kinder Intensive Care afdeling.

Enthousiast geworden?

Meer informatie over een medische stage in het Wolfson Medical Center of wil jij je aanmelden?
Stuur een e-mail