Team SACH NL rent de Dam tot Damloop

Op 22 & 23 september 2018 vindt de jaarlijkse Dam tot Damloop plaats. Een van de grootste sportevenementen van Nederland! Laat jouw hart strijden voor een kinderhart en loop mee met Team SACH NL op de 8 km Nightrun of 16 km Amsterdam - Zaandam.

Meld je aan voor Team SACH NL en wij reserveren nu een startbewijs voor je! Op die manier verzeker jij je van een plek aan de start. We organiseren verschillende hardloopclinics waardoor je altijd goed voorbereid aan de start komt te staan. Door met ons team mee te lopen, ren je de Damloop niet alleen voor jezelf, maar steun je ook het goede doel. Via je eigen actiepagina kan je geld inzamelen voor Save a Child's Heart. Haal jij €150,- of meer op, dan krijg jij de kosten van je startbewijs van ons terug! Loop samen met je vrienden en/of collega´s mee met Team SACH NL en laat je sponsoren voor deze sportprestatie. Daarmee help je een kind met een aangeboren hartafwijking over de finish!

Wat moet jij doen?
  • Meld je via deze pagina aan voor Team SACH NL en kies je afstand (8 km Nightrun of 16 km)
  • Vraag vrienden/familie je te sponsoren voor deze prestatie

Wat krijg jij van ons?
  • Dam tot Damloop Startbewijs
  • Team SACH NL shirt
  • Loopclinics
  • Team SACH NL Community & Supportteam
  • Eigen sponsorpagina om jouw target te behalen!
En hoe meer geld je inzamelt, hoe leuker het wordt!

Meld je nu aan!

Op 22 & 23 september kan je aan de start staan van de 8km (Damloop by Night) en de 16km met Team SACH NL.
Reserveer nu vast jouw startbewijs!
Meld je nu aan!

Onderdeel worden van Team SACH NL op een andere manier?

Laat het ons weten als je op een andere manier mee doet aan het Dam tot Dam weekend, of wanneer je samen met ons de deelnemers over de finish wilt juigen! Iedereen is van harte welkom bij de Team SACH NL stand op het Dam tot Damplein zondag 23 september!
Laat het ons weten!

Laat je vrienden weten dat jij de Damloop rent