Ren zeven voor een leven

Heb jij de laatste tijd ook je hardloopschoenen uit de kast gehaald en ben je toe aan een uitdaging? Daar heeft Save a Child's Heart een oplossing voor! Doe mee aan de challenge: "Zeven voor een Kinderleven". Samen rennen we ieder 7km op 7 juli en vragen daarmee aandacht voor Save a Child's Heart. Voor €15 euro doe jij ook mee. Met een maand lang wekelijkse clinics als voorbereiding en een Strava Club met renners als motivatie, halen we samen geld op om de artsen van Save a Child's Heart op een nieuwe medische missie te zenden. Zo kunnen zij wereldwijd kinderen met een ernstige hartafwijking de beste zorg bieden. Ren jij ook mee om dit mogelijk te maken?

Meld je hieronder aan via drie makkelijke stappen!


1. Meld je voor €15,- aan als loper van deze challenge. Hiervoor krijg je een maand lang elke week een voorbereidende clinic aangeboden. Natuurlijk op gepaste afstand en ze zijn online te volgen via ons instagram account. En op 7 juli kunnen de lopers een goodiebag ophalen als beloning.


2. Word lid van de Save a Child's Heart Strava Club om alle renners te volgen en bepaal op 7 juli zelf je route. Lukt het jou om een hartvormige route te rennen?

3. Deel de actiepagina met familie, vrienden en collega's en laat je 7 kilometers sponsoren met een donatie van bijvoorbeeld €7 euro. Samen willen we zo veel mogelijk geld ophalen om de artsen van Save a Child's Heart op een nieuwe medische missie te sturen.


Klik hier om Save a Child's Heart Nederland te volgen op Instagram

Meld je aan voor een uitdaging voor het goede doel?

Deel het event en ga samen hart-lopen voor het goede doel!